dimarts, de juliol 11, 2006

Memòria de...


És difícil començar un nou blog, però també era difícil continuar amb el que tenia. Amb aquest, tractaré temes més variats. La veritat és que encara no sé molt bé per on anar, però ja aniran eixint cosetes per escriure.
Vos contaré, per començar, com m'ha vingut la idea. Resulta que en la darrera etapa del curs, els exàmens, no he donat tot el que haguera volgut i sols per una senzilla raó: falta de memòria. He entés tots els conceptes, però no me'n recorde d'ells a l'hora de ficar-los a la prova o tan sols em ve al cap una part d'ells. Per tant, he descobert que tinc memòria de peix. En veritat ja ho vaig descobrir a l'escola, quan el nostre mestre ens escrivia a la pissara un fragment de conte (unes 4 línies amb lletra gegant) i l'havíem de memoritzar. Jo sempre em quedava la última, intentant que es gravaren aquelles frases -interminables per a mi- de La destral d'or. Almenys, el títol encara el recorde! Serà que tinc això que diuen de "memòria selectiva"? Jo crec que sí, amb la diferència que la meua memòria sempre selecciona el que ella vol, sense consultar-me. Potser algun dia apleguem a un acord, però de moment, aniré escrivint les coses que vulga recordar i no deixar-les caure en l'oblit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies per tornar a escriure en un nou blog!!! Curteta!!!

Daniel Monfort ha dit...

Benvinguda de nou ;)

Anònim ha dit...

M'agrada, m'agrada que comences un nou blog, que ja estava cansant-me de tant de viatge amb el tren!! (Serà perque jo també viatge molt amb el tren, supose) Ara t'espera una nova aventura, submarina?? jijiji...Ara ja saps, a escriure molt, que jo ho llegiré des de Paris! (Estàs convidada, eh?!)

Enhorabona per la nota d'assaig!!

Anònim ha dit...

peixet meu! m'alegre molt d'aquest canvi, la veritat és que després de 2 anys ja tocava descansar un poc del tren (jo seguiré fent rics als de renfe,hehe). Res, només dir-te que jo estaré amb tu en aquest nou viatge submarí,he de cuidar que no et passe res, com ho he fet i ho faré. ;)(K)