dijous, d’agost 03, 2006

Dia Pole


Parar l'orella sempre et fa adquirir nous coneixements. Amb les persones grans, els iaios, aprens vocabulari pur, paraules que ara ja no s'utilitzen perquè els estris, ferramentes que encarnaven, ja no tenen cabuda en l'actualitat. Però, no sols amb aquests, ja que amb els joves (més que jo i això que jo encara no entre en la categoria de major o vella) també es pot traure molt de profit. Per exemple, ara ja no es diu he tingut un dia magnífic, espectacular o estupendu. Ni, per molt modern que semble, he tingut un dia guai, ha molat. Tots aquests que facen ús d'aquests mots, estan antiquats. Ara, el que es porta és dir que has tingut un dia Pole. Fins on aplega la fòrmula 1 i F. Alonso? Fins ací, senyores i senyors. La meua cosina de 16 anys -quasi 17- després d'estar tot el dia pegant voltes i, imagine jo, que va veure alguna persona que li alegra la vista, em va dir: Mude, he tingut un dia Pole. Sort que a continuació m'ho va explicar, perquè jo pensava que era la mania d'acurtar les paraules: pole-mic, pole-ro...
Espere que aquest estiu estiga ple de dies Pole i que no se vos punxe una roda!

5 comentaris:

Daniel Monfort ha dit...

Sí, esperem tindre un estiu sense cap tipus d'averia mecànica.

Anònim ha dit...

Aunque te sorprenda, te deseo que pases un buen fin de semana, en las alturas y que sea Pole. Nos vemos de compras si puedo y puedes.

tqnna

Anònim ha dit...

Estem de vacances, Alae?

Alae ha dit...

De vacances, amb estrés pels exàmens, sobretot, perquè encara no m'he ficat "en serio"... escriuré el més aviat possible!! Espereu-me, per favor!

Modgi ha dit...

jo també tinc una amiga que parla amb l'argot de la fòrmula 1. Quan se li trenca una mitja diu: 'tinc una carrera'