dimecres, d’agost 30, 2006

Presència collonera

Notava la seua presència a la cambra. Sé que no volia fer-se notar, que volia passar desapercebuda, però cada vegada que es menejava podia endevinar per on parava. Em va pillar mentre estudiava lingüística, cosa que va dificultar la meua atenció. Per molt que intentara concentrar-me en l'Estructuralisme, no aconseguia oblidar-me d'aquella presència que m'havia triat a mi i la meua habitació. Fer com si no passara res tampoc és la solució, perquè, llavors, es va acostant cada vegada més, cautelosament, fins que la tens al damunt i ja és massa tard. Una vegada passa l'inevitable sols pots agitar-te i intentar manotejar perquè se'n vaja, perquè et deixe tranquil. Malauradament, el 99% acaben fugint al mateix temps que es riuen de nosaltres, innocents humans. Sabedora d'aquesta estadística, vaig decidir canviar d'habitació, traslladar tots els meus estris i mamprendre la concentració al menjador. Una vegada allà, fins i tot amb l'espai ampliat, va vindre al damunt meu de nou! Em perseguia! No podia fer res per amagar-me, vindria inesgotablement on jo anara! Comence de nou a manotejar, a cridar, m'alce i em pregunte: per què em toca a mi? Maleïda mosca collonera!!
Tan de bo totes les mosques colloneres s'esfumaren amb insecticida i deixaren de donar la tabarra!

8 comentaris:

Alae ha dit...

Fa 20 minuts que he matat la meua mosca collonera, tomaaaaaaaaa!!

EtEgoInArcadia ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
èlsinor ha dit...

I com és que a tu t'acaça una mosca collonera?? És que has canviat de sexe darrerament i no ens n'has dit res?? :P :D

Alae ha dit...

Jo crec que "mosca collonera" és una espècie de mosca ja establida en la vida de tots, hehe

Anònim ha dit...

Jo t'explicaré la raó de la persecució de la mosca collonera... perquè, curiosament, a mi també m'ha passat. No ets tu qui li atreu, no, no t'enganyes... és el llibre de lingüística que és una autèntica m... per això i perquè qualsevol excusa és bona per a deixar d'estudiar, hehehe.

Petunets!

Alae ha dit...

Gràcies per la reflexió, ara ja sé que no sóc una m...!!
Ens veiem demà, Nemo!

Anònim ha dit...

No moren les teves mosques amb l'insecticida?? Una bona flitada de Raid i al calaix.

No sé les mosques, però els mosquits té una explicació ben sabuda: detecten la calor corporal. Ja et pots amagar, tencar el llum o el que vulguis que saben trobar-te, els molt cabrons.

Segurament les mosques vagin molt a la llum, pel que he pogut experimentar. I a la merda també :-D

Anònim ha dit...

Per cert, que amb aquesta última frase no he volgut donar a entendre res, eh?? Per si de cas ho dic, no sigui que hi hagi males interpretacions. :-)

Salut!