dimarts, de desembre 16, 2008

Xicotets plaers


Hui, vesprada de relax, que ja tocava. Gràcies a les "convalidacions" del màster he tingut unes hores per anar a passejar tranquil·lament. Que dius, on vas? Doncs, on va tothom: al Mercadona. Anar al supermercat per plaer no està gens malament, però quan és una obligació diària la cosa canvia. M'he distret mirant la gent com compra, com corre per agafar la barra de pa calenteta o tan sols caminant pels diferents carrers formats pels productes. També he comprat un motlle per fer demà una coca de poma, amb el meu company de pis (no vos convide a tastar-la, és la primera vegada que en fem una i no sabem exactament el resultat). De camí a casa he entrat a una tenda de regals, per si trobava algun per un amic, però no hi ha hagut sort. Això sí, he comprat una targeta per felicitar el Nadal a una persona especial. Ja sé que ara el que s'estila és fer-ho per Internet, amb elfos que tenen la cara dels teus amics. Però, de vegades, abelleix fer les coses tradicionalment i, en aquest cas concret, en paper. És com qui encara utilitza una servilleta de tela en compte d'una de paper. No conegueu cap persona que ho faça? Jo sí, l'altre dia vaig descobrir-ne un!
Una altra pregunta: algú recorda on es compren els segells?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que sí que sé on es compren els segells, eixe lloc on jo compre el bonobus i on la gent fumadora adquireix el vici legal. Crec que es diuen estancs, però no em faces massa cas.
Jo cauré en el facilisme i les meues felicitacions nadalenques seran de manera virtual.
Per cert... Bon Nadal submarí a tots els peixets!

laureta ha dit...

Jo sí que conec gent que encara fa servir servilletes de tela. La meua família, quan ens juntem al Nadal, sempre en gastem d'eixes. I la meua iaia Ascensión sempre en gastava d'eixes. Mai va anar ningú a sa casa a dinar i va fer servir una servilleta que no fóra de roba.
Quant a les felicitacions... jo sóc tan rància que ni felicite els nadals, jeje.
Besets! I, fent una excepció, Bon Nadal.

Anònim ha dit...

ací un de servilleta de roba si pot ser i de mocador de roba! de postal n'enviaré a alguna tia d'eixes que no tenen mail.

Ona ha dit...

Ei, jo també utilitze tovallons de tela. Els de paper només quan vénen convidats, és que no en tinc tants. A més, així no fem servir tant de paper...
Estos dies és impossible acostar-se a l'oficina central de Correos de València, així que si voleu comprar un segell, podeu utilitzar unes màquines que et pesen la carta i que et venen el segell.
Bones festes.

Francesc ha dit...

mude! pensava que ja no seguies amb aquest bloc! jo n'he estrenat ara un, a vore'm quant dure... xd la idea és migrar del fotolog cap al blog, ja veurem...

besets i bon nada.

Anònim ha dit...

xa, poc va durar el retorn :-(

a vore si prompte ens expliques algo nou. A vore, no t'estic exigint res però...

Alae ha dit...

Tens raó, Dani, mira que sóc gandula. A veure si ara amb els 24 em faig més constant.