dimecres, de febrer 11, 2009

T'estaré mirant


Escric mentre escolte una cancó (take) i me'n recorde de la conversa de l'altre dia a la cafeteria, entre un professor i una alumna (make):

- No t'agrada Springsteen? I què t'agrada?
- El Botifarra.
- Qui?
- Pep el Botifarra!
- I a tu, Almudena, tampoc t'agrada Springsteen?
- Alguna cançó.

Què havia de dir? En veritat no em va vindre al cap cap cançó d'ell (brake). És més, hui he pensat en quina em sabia d'ell i pensava que era una altra que resulta que és de The police, algun cop cantada amb Sting. Seria això, que he confós el nom (meee). Almenys vaig eixir bé de la conversa "remember" ja que podia haver quedat prou malament. Perdoneu-me els que entengueu de música!

Every breath you take
Every move you make
Every bond you break
Every step you take
I'll be watching you.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

me quedo en Botifarra...i això que Bruce és bo.

Fa goig tornar-te a vore en l'energia dels 24

Alae ha dit...

Gràcies, Dani! De moment van bé els 24.

Anònim ha dit...

Ehh! jo me'n sé unes quantes d'Springsteen. La de Born in the USA (que no Surf in the USA, jiji), The night... i alguna més. Si es que... tinc una cultura musical impressionant ¬¬
I el Botifarra, també m'agrada, encara que crec que m'agrada més la botifarra, sobretot la de ceba :P (xiste fàcil, sóc conscient)
I eixa traducció del títol de la cançò? Com es nota que domines a la perfecció l'anglés, ehhh?
Patuneeets!
p.d: ja m'explicaràs això del take i el brake entre parèntesi perquè no ho entenc :$

Anònim ha dit...

He de deixar d'escriure't comentaris, són testaments! Al final en faré un més llarg que el teu propi post.
Perdóneme usted! :$

Nico ha dit...

Doncs jo, entre Springsteen i Sting, em quede amb el primer, però Pep em va impressionar molt més amb les seues col·laboracions amb els Obrint, sobretot en directe en el Viña, l'estiu passat:"Vinc del cor de la Costeraaaaaa [...] d'allà on renaixen les cendres del meu País Valenciàààààà!"

Alae ha dit...

Nemo, les paraules entre parèntesi són paraules de la cançó que va sonant, que les anava cantant mentre escrivia, hihi. Ah, la de Born in the USA també me la sabia!

Nico, a mi també m'agrada molt la cançó que dius del Botifarra i els Obrint Pas. Posa els pèls de punta!

Ona ha dit...

Doncs, jo tinc un cunyat que li encanta el Bruce i s'ha recorregut mig món de concert en concert. Ara diuen que a l'estiu el Bruce actuarà a Benidorm, però el meu cunyat se'n va a Nova York a veure'l. He, he, quina excusa té el malalt, que quan es pixa diu que sua...
Si he de preferir algun dels dos que heu proposat, em quede amb Queen. M'encanten els seus exercicis vocals. L'Sting no em desagrada.

Sílvia ha dit...

Cal reconèixer que tant Springsteen com Sting són dos bèsties que ja són clàssics de la música. Després ja entren a jugar els gustos personals. No sóc seguidora de cap dels dos, però, encara que els reconec el mèrit. Tinc un amic que és un vertader seguidor del Boss i no es perd cap concert que faça a prop. Jo sóc més dels Rolling, què hi farem!
Maria. faries lliga amb el meu marit escoltant Queen!